site haberleri yı atla

Site haberleri

Yangından korunma haftası
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 20 Ekim 2017, Cuma, 07:19

4/A sınıfı yangından korunma haftası kapsamında yaptığı itfaiye gezisi.

Tarihe yolculuk
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 20 Ekim 2017, Cuma, 07:17

Sosyal bilgiler dersi "Tarihe yolculuk" konusu içerisinde yer alan çivi yazısı, disiplinler arası eğitim ile ilişkilendirilerek Görsel Sanatlar dersi ile birlikte yaşayarak öğrenme eğitim modeli uygulanarak öğrencilerimizin kavramları somutlaştırması sağlandı. Öğrencilerimizin etkinlikten keyif alması ve tarihe karşı meraklarının artması olumlu sonuçlarımız arasında yer aldı.

Dünya'mızın Şekli ve Yapısı
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 20 Ekim 2017, Cuma, 07:16

3.sınıflar ''Fen Bilimleri'' Dünya'mızın Şekli ve Yapısı temasında oyun hamurları ile Dünya'mızın iç katmanlarını çalışmalarında gösterdiler.Dersler teori ile birlikte öğrenci merkezli uygulamalara yer verildiğinde öğrenciler konuları daha iyi pekiştiriyor.Dersler deneyli ve uygulamalı işlendiğinde öğrenciler tarafından seviliyor.

KOSOVA KOLEJİNDEN CAMİ ZİYARETİ
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 5 Ekim 2017, Perşembe, 05:19

Kosova Koleji Camiler haftası etkinlikleri kapsamında Hacı Yusuf Şahin camiini ziyaret etti.Ogrencileri İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Cami imamı Nurullah Memiş ve cami muezzini Adem Koç karşıladı.

KOSOVA KOLEJİ’NDE DÜNYA KALP GÜNÜ
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 5 Ekim 2017, Perşembe, 05:16

Kosova Koleji öğrencileri Ülkeizde ve dünyada tüm ölüm sebepleri arasında birinci sırada yer alan kalp-damar hastalıklarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla hazırladıkları dövizlerle Cerrah Mahallesinde yürüyüş yaptılar.’’Yürüyüş yap kalbini koru’’sloganıyla Cerrah sokaklarını inlettiler.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
yazan Kosova Eğitim Kurumları - 4 Ekim 2017, Çarşamba, 11:33

4 Ekim hayvanları koruma gününü kutlamak için çocuklarımızla pisibahçeye gittik. Hayvanlar insanların bakımına ve sevgisine muhtaçtır. Onları unutmayalım ve her daim sevelim.Hayvan sevgisi ile büyüyen çocuk insanı sever.Kalplerimizdeki sevgi daim olsun.

açılan dersler yı atla

Açılan dersler